ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αρχική

ΟΡΟΙΧΡΗΣΗΣON-LINE SHOP www.ergaleiadiko.gr

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

H Ιστοσελίδα www.ergaleiadiko.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της επιχείρησης ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ(ΑΦΜ:028987346, ΔΟΥ : ΣΤ ΑΘΗΝΩΝ), και εδρεύει στην ΑΘΗΝΑ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ 58 Τ.Κ 10436 Τηλ: 210 5230720 Ή 210 5248930 Fax: 2105248930.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Τα δεδομένα αυτά, με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή (δικαστήριο κλπ.).

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το κατάστημα μας με όποιον από τους  παρακάτω τρόπους  σας εξυπηρετεί:

1.Μπορείτε να περάσετε να επιλέξετε και να παραλάβετε την παραγγελία σας ,από την έδρα μας Πειραιώς58  Αθήνα 10436 ,τηλ. Επικοινωνίας 210-5230720 ή 2105248930 .Απαραιτήτως επικοινωνήστε νωρίτερα ώστε να υπάρχει διαθεσιμότητα του προϊόντος .

Ώρες  λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή : 09:00 – 20.00

2.Με παραγγελία on-line όλο το 24ωρο χρησιμοποιώντας το καλάθι αγορών και ακολουθώντας τις οδηγίες του συστήματος.

3.Τηλεφωνικά

Μπορείτε να παραγγείλετε όποιο προϊόν σας ενδιαφέρει καθώς επίσης και να ρωτήσετε για οποιαδήποτε λεπτομέρεια  θέλετε.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να επικοινωνήσετε στο τηλ.210-5230720 ή 210 5248930 .Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. Με αντικαταβολή τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. 
Επίσης σας δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε αν η πληρωμή σας θα γίνει με απόδειξη λιανικής πώλησης ή με τιμολόγιο. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

 

ΤΙΜΕΣ –ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ  ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Οι αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνουν  φπα 23%.Η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα να τροποποιεί τις τιμές κατά βούληση χωρίς προειδοποίηση ,η διαθεσιμότητα των προϊόντων ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας κατευθείαν από το κατάστημά μας χωρίς έξοδα αποστολής κατόπιν τηλεφωνικής συνεννοήσεως

Η αποστολή μπορεί να γίνει με:

 

1.Με courier Γενική Ταχυδρομική

 

Αποστολή με την υπηρεσία Courier"Γενική Ταχυδρομική"

Η χρέωση των μεταφορικών καθώς και οι χρόνοι παράδοσης ορίζονται ως εξής:

Για εντός Αττικής:

Ελάχιστη χρέωση 2.5 € (μέχρι βάρος 2 κιλών). Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται στα 0,7€

Παράδοση την επόμενη   εργάσιμη ημέρα.

Για την υπόλοιπη χερσαία Ελλάδα εκτός Αττικής

Ελάχιστη χρέωση 3.10 € (μέχρι βάρος 2 κιλών). Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται στο 0,8 €

Για τις περιοχές του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής (κεντρικές πόλεις) παράδοση σε μία εργάσιμη ημέρα.

Για τις περιοχές εκτός των ορίων των πόλεων του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ,

(δυσπρόσιτες περιοχές) με παράδοση εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, η χρέωση διαμορφώνεται στα

5,00€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,00€.

Για τη νησιωτική Ελλάδα:

Ελάχιστη χρέωση 4,50 € (μέχρι βάρος 2 κιλών). Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται στο 0.90€

Παράδοση εντός 2-3 εργάσιμων ημερών

Για εντός Αττικής εκτός Αττικής  χερσαίους , νησιωτικούς και δυσπρόσιτους προορισμούς με αντικαταβολή:

Ελάχιστη χρέωση 4.5€ (μέχρι βάρος 2 κιλών). Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται στα 0,80 €

◊ Οι χρεώσεις των μεταφορικών υπολογίζονται αυτομάτως από το σύστημά μας αναλόγως με το συνολικό βάρος της  παραγγελίας σας.

Σημείωση: Οι χρόνοι παράδοσης είναι ενδεικτικοί και δεν εξαρτώνται μόνο από την εταιρεία μας ως εκ τούτου εάν για κάποια παραγγελία σας υπάρχει σοβαρός λόγος υπερεπείγουσας παράδοσης σε συγκεκριμένο χρόνο θα πρέπει να προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία με το κατάστημά μας.

 

Επιστροφή προϊόντων – χρημάτων

Επιστροφή προϊόντος που έχει πωληθεί μέσω του www.ergaleiadiko.gr προβλέπεται στις ακόλουθες περιπτώσεις

Με βάση τα οριζόμενα από το Νόμο περί Προστασίας Καταναλωτών, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει αναιτιολογήτως το προϊόν εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αποστολής του. Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη και να περιλαμβάνει το αρχικό του περιεχόμενο. Τα έξοδα επιστροφής θα επιβαρύνουν τον πελάτη. Η αίτησή επιστροφής του προϊόντος μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε μέσω αποστολής e-mail στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@ergaleiadiko.gr όπου θα πρέπει να αναφέρεται ο κωδικός της παραγγελίας, το ονοματεπώνυμο του πελάτη και το είδος προς επιστροφή είτε τηλεφωνικά στο τηλ. επικοινωνίας του  καταστήματος 210-5230720 ή 2105248930, όπου επίσης θα πρέπει να αναφέρετε τα προαναφερθέντα στοιχεία.

Σε κάθε περίπτωση το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από το αποδεικτικό ή τιμολόγιο αγοράς του. Η επιστροφή των χρημάτων μπορεί να πραγματοποιηθεί με δύο τρόπους αναλόγως με τον τρόπο που πραγματοποιήθηκε η πληρωμή:

1) Σε περίπτωση που η παραλαβή και η αποπληρωμή του προϊόντος έχει γίνει μέσω συναλλαγής στο  κατάστημα  μας(Πειραιώς 58, Αθήνα 10436), το δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος ή των χρημάτων δεν ισχύει σύμφωνα με τους κανονισμούς που διέπουν και οποιαδήποτε άλλη αγορά και συναλλαγή που πραγματοποιείται στο φυσικό μας κατάστημα. Διατηρείται μόνο το δικαίωμα της αλλαγής του προϊόντος με προϊόν ίδιας αξίας, με βασική όμως προϋπόθεση πως το προϊόν θα βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, δε θα έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του θα είναι άθικτη και θα περιλαμβάνει το αρχικό της περιεχόμενο.

2) Στην περίπτωση που η πληρωμή πραγματοποιήθηκε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, είτε μέσω κατάθεσης σε τράπεζα είτε με αντικαταβολή, τα χρήματά του πελάτη επιστρέφονται σε τραπεζικό λογαριασμό της υπόδειξής του/της.

Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται σε εύλογο χρονικό διάστημα και όχι πέρα των τριάντα (30) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του επιστρεφομένου είδους.
Σε περίπτωση επιστροφής όπου το προϊόν δεν είναι στην αρχική κατάσταση που παραδόθηκε το www.ergaleiadiko.grεπιφυλάσσεται του δικαιώματός του να μην επιστρέψει στον πελάτη την αξία αγοράς του προϊόντος καθώς και τα αρχικά έξοδα αποστολής.

Τροποποίηση Όρων

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών μεταξύ του χρήστη και του διαδικτυακού της τόπου www.ergaleiadiko.grοποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο. Οι χρήστες θα θεωρείται ότι έχουν ειδοποιηθεί και ότι δεσμεύονται από τις αλλαγές από τη στιγμή που αυτές θα αναρτηθούν στον διαδικτυακό τόπο. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή και να διαγράψει υλικό του διαδικτυακού τόπου οποιαδήποτε χρονική στιγμή.

Ισχύον Δίκαιο

Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του διαδικτυακού τόπου www.ergaleiadiko.gr διέπονται από την Ελληνική Νομοθεσία. Αποκλειστικά αρμόδια για κάθε διαφορά που προκύπτει ή και σχετίζεται με αυτόν τον διαδικτυακό τόπο είναι τα Δικαστήρια των Αθηνών.

 

Η επιχείρηση μας αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος μας επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:


Αναγνώριση Πελάτη
Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.
Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (e-mail) όσο συχνά επιθυμείτε. Σας δίνετε η δυνατότητα να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό που δημιουργήσατε στον ιστότοπο μας, κατά την διαγραφή λογαριασμού διαγράφονται οριστικά όλες οι πληροφορίες και δεδομένα που συλλέχθηκαν από την επιχείρηση μας. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης). Επίσης σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα και τη δημιουργία password.


Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων
Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης.


Ελεγχόμενη Πρόσβαση (firewall)
Η πρόσβαση στα συστήματα μας (servers) ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες/ χρήστες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρείας.


Κρυπτογράφηση
Το σύστημα μας αποκρυπτογραφεί πρώτα τις πληροφορίες που λαμβάνει χρησιμοποιώντας το ίδιο κλειδί (που προκαθορίζεται με την έναρξη της σύνδεσής σας με την υπηρεσία) και στη συνέχεια τις επεξεργάζεται. Τα συστήματα μας σας αποστέλλουν πληροφορίες ακολουθώντας την ίδια διαδικασία κρυπτογράφησης.
Σε όποιο σημείο του site εισάγετε προσωπικά δεδομένα (password, διευθύνσεις, τηλέφωνα, πιστωτικές κάρτες κ.τ.λ.) υπάρχει κρυπτογράφηση.
Η κρυπτογράφηση είναι ουσιαστικά ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Κατά την παραγγελία και εφόσον ο χρήστης / πελάτης έχει συνδεθεί με το username και το προσωπικό του κωδικό στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, όλη η επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή σας και τα συστήματα μας κρυπτογραφείται. Δηλαδή, κάθε φορά που στέλνετε πληροφορίες προς το σύστημα, ο browser σας τις κρυπτογραφεί πρώτα με χρήση κλειδιού και στη συνέχεια τις στέλνει στο σύστημα
Το σύστημα μας αποκρυπτογραφεί πρώτα τις πληροφορίες που λαμβάνει χρησιμοποιώντας το ίδιο κλειδί (που προκαθορίζεται με την έναρξη της σύνδεσής σας με την υπηρεσία) και στη συνέχεια τις επεξεργάζεται. Τα συστήματα της μας σας αποστέλλουν πληροφορίες ακολουθώντας την ίδια διαδικασία κρυπτογράφησης.


Απόρρητο Συναλλαγών
Η τήρηση του απορρήτου είναι αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος στην επιχείρηση μας είναι εμπιστευτικές και η επιχείρηση μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:


Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.


Η επιχείρηση μας δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.


Στην περίπτωση που η η επιχείρηση μας χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου.
Με την επιφύλαξη των διατάξεων του παρόντος, που αφορά τα Προσωπικά Δεδομένα, μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους.


Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.


Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες μας είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας ή για να παράσχουμε τις υπηρεσίες μας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).


Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι μας που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένοι και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων σας έχει παρθεί. Τα προσωπικά σας στοιχεία σε εξαιρετικά σπάνιες και ειδικές περιπτώσεις δύναται να γνωστοποιούνται και σε συνεργαζόμενες μαζί μας επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης σας μαζί μας, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία.


Για οποιαδήποτε απορία ή πρόταση ή δήλωση που σχετίζεται με αυτά τα θέματα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κάνοντας χρήσης της ειδικής φόρμας επικοινωνίας στο μενού επικοινωνίας


Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.


Ο ιστότοπος λειτουργεί σε πλήρη συμμόρφωση με τη νέα οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για την ασφάλεια δεδομένων και την προστασία της ιδιωτικής ζωής.